top of page

Jälleenmyyjille

Ekologiset joogabolsterit, silmätyynyt sekä asiakkaitteni suursuosikeiksi nousseet Tieva - akanatyynyt syntyvät käsityönä ommellen työhuoneellani Ivalossa.

joogatuotteet_jälleenmyyntiin

Joogatuotteet jälleenmyyntiin

Käsintehdyt joogabolsterit ja silmätyynyt sopivat niin joogaan, rentoutumiseen kuin venyttelyyn. Jokainen tuote on uniikki, sillä tuotteiden valmistuksessa käytän myös kankaiden jäännöspaloja.

 

Saatavilla on joogabolstereita ja monitoimityynyjä, silmätyynyjä sekä painotyynyjä. 

 

Materiaalit:

Tuotteissani käytän ainoastaan luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja hamppukangasta. Sisätyynyt ovat uusiokäyttökangasta tai tekstiilituotannon Öko-tex sertifioitua puuvillaista hävikkikangasta (Rescue textile®).

 

Joogabolsterien täytteenä on pitkäikäistä, jämäkkää ja hyvin muokkaantuvaa eurooppalaista tattarin akanaa. Kun täyte tulee käyttöikänsä päähän, sen voi kierrättää kompostissa tai uudelleenkäyttöä esimerkiksi puutarhassa katteena tai ruukkukasvien ruukun katteena. Silmätyynyissä täytteenä on tattarin lisäksi riisiä, joka antaa tyynylle lisäpainoa.

Akanatyynyt jälleenmyyntiin

Suursuosikiksi noussut akanatyyny ei ole mikä tahansa tyyny, vaan luonnollinen, muokattava, pitkäikäinen, hengittävä, ekologisesti kestävä - ja oikeasti avuksi sekä lihas- että iho-ongelmiin.

 

Tämä hartiavaivaisen helpotus ja niskaongelmaisen apu on tukeva ja jämäkkä, sillä täyte ei painu kasaan painon alla. Sen sijaan tyyny muokkaantuu miellyttävästi nukkujan mukaan. Näin akanatyyny pysyy hyvin paikallaan tukien nukkujan päätä ja niskaa koko yön.

 

Akanatyyny on ilmava eikä varastoi itseensä lämpöä tai kylmää. Näin sinulla on aina sopivan lämmin tyyny pääsi alla. Akanatyyny on erinomainen valinta herkästi hikoilevalle nukkujalle, esimerkiksi lämpiminä kesäöinä tai vaihdevuosissa.

 

Materiaalit:

Tuotteissani käytän ainoastaan luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja hamppukangasta. Sisätyynyt ovat uusiokäyttökangasta tai tekstiilituotannon Öko-tex sertifioitua puuvillaista hävikkikangasta (Rescue textile®).

 

Täytteenä on pitkäikäistä, jämäkkää ja hyvin muokkaantuvaa eurooppalaista tattarin akanaa. Pitkäikäinen tattariakana on käyttökelpoinen vielä tyynyn jälkeenkin - vaihtaessasi akanatyynysi täytemateriaalin, voit loppusijoittaa akanat esimerkiksi ruukku- tai puutarhakasvien katteeksi.

 

Kaikille tuotteilleni on myönnetty Avainlippumerkki.

AKANATYYNY_jalleenmyyjille

Pyydä tarjous!

Voit ladata alta itsellesi myös
jälleenmyyntihinnaston
 

+358 40 700 8198

Kiitos viestistäsi, olen sinuun pian yhteydessä!

JAATU                                                      

YRITYKSILLE

JÄLLEENMYYJILLE

BLOGI

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE


JAATU- Handmade in Ivalo

Käyntiosoite
(sovithan käynnistäsi etukäteen):
IvaloCenter
Kirkkokuja 14, 99800 Ivalo

Postiosoite: Siskelintie 38, 99800 Ivalo

Puhelin: 040 700 8198
Email: janna@jaatukauppa.fi 
Y-tunnus 2809455-5

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page