top of page

Minusta ja yrityksestäni

JAATU on syntynyt lempeämmän, omannäköisen elämän puolesta. 

Haluan auttaa sinua ottamaan askeleen kohti arkea, jossa voit hyvin. Jokaisen elämäntilanne on yksilöllinen, joten tärkeintä on löytää juuri sinulle sopivat keinot, joilla voit lähteä toteuttamaan omannäköistä elämää. 

Kun ihminen voi hyvin sekä keholtaan että mieleltään, hän luo hyvää energiaa myös ympärilleen. Samoin jos ihminen voi huonosti, hän ei kärsi siitä vain itse. Ajattelen asioiden heijastuvan aina myös lähiympäristöön ja lopulta maailmanlaajuisesti.

Olenkin idealisti ja haaveilen siitä, että voin tekemälläni työllä yksilön hyvinvoinnin eteen lisätä rakkautta, rauhaa ja hyvää energiaa laajalti. Nimittäin kun ihminen on levännyt ja hyvinvoiva, hän kantaa ensin vastuun itsestään ja jaksaa auttaa sen jälkeen myös muita.

Siksi jokainen meistä on tärkeä.

Kaikki alkoi intohimostani käsitöihin.

Yritykseni on kehittynyt ja kasvanut samaa tahtia kanssani jo vuosien ajan. Aluksi se oli vain pieni varasuunnitelma pöytälaatikossa, jonka en koskaan uskonut käyvän toteen. Aloitin silti myymään käsitöitäni, ja myin vuosien ajan menestyksekkäästi myös luonnonkosmetiikkaa. Kunnes koronapandemia sai minut luopumaan siitä.

 

Sen sijaan ekologiset itsevalmistamani käsityöt ovat edelleen yksi yritykseni tärkeistä kivijaloista. Olen itse herkistynyt useille kosmetiikan kemikaaleille, ja tiedän, kuinka tärkeä asia allergisoimattomat tuotteet arjessa voivat omalle hyvinvoinnille olla.

 

Haluan tuotteideni olevan myös monikäyttöisiä, jotta voimme säästää rahaa, luonnonvaroja ja tilaa kotona. Tunnusomaista minulle on yhdistää käsitöissäni uutta ja vanhaa. Erityisesti tavoitteenani on löytää toimivat ja kestävät ratkaisut hyvinvoinnin ongelmiin, mutta myös luoda uutta asiakkaiden toiveiden pohjalta.

 

Yksi tärkeimmistä hyvinvointia edistävistä tekijöistä on rentoutuminen ja palauttava uni. Hyvän unen akanatyynyt ovatkin nousseet suursuosikeiksi, joiden jo lukuisat asiakkaat ovat todenneet auttavan esimerkiksi niska-hartiaongelmiinsa. Aidosti asiakkaiden muutosten näkeminen onkin se, mikä motivoi minua jatkamaan. 

Terveysongelmat saivat etsimään itsehoitokeinoja - ja omannäköistä elämää.

Useiden vuosien ajan tein käsitöitä myyntiin vain päätyöni ohessa. Pahenevat stressin ja iän tuomien muutosten aiheuttamat terveysongelmat saivat minut kuitenkin tutkimaan mielenkiinnolla erilaisia itsehoitomenetelmiä.

 

Aloitin joogan ja akupunktiohoitojen avulla löysin kiinalaisen lääketieteen, joista ryhdyin jakamaan tietoa myös muille blogissani. Tutkimisen ja opiskelun myötä tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä erityisesti rentoutumisen, läsnäolon ja levon merkityksestä alkoi karttumaan runsaasti - ja samalla oman polkuni suunta alkoi hahmottua.

 

Vuosi 2022 oli minulle käänteentekevä, sillä olin tuona vuonna useampaan otteeseen sairauslomalla. Se osoittautui hyväksi ajaksi pohtia omaa elämääni, ja sitä mitä oikeasti haluan tehdä. Olennaisinta oli huomata, että kun päivätyöni aiheuttama stressi oli poissa, olin kuin eri ihminen. Ja se tuntui hyvältä.

 

Vahvistuksen yrittäjyydelleni sain, kun näin äänimaljakurssimainoksen. Silloin tiesin, että elämäni polku on todella vaihtamassa suuntaa. Tästä on tulossa minun, omannäköinen, elämäni.

 

Matkani yrittäjäni on vasta aluillaan, ja toivon, että voin rentoutumisen avulla auttaa myös sinua astumaan kohti lempeämpää, omannäköistä elämääsi.

JAATU_Janna_hyvinvointi_edited.jpg

KUKA MINÄ OLEN?

Olen Janna, ikuinen innostuja ja kaiken kauniin rakastaja.

Käsityöt, luonto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita. Lähdin opiskelemaan rentoutumisen fysiologiaa omista kokemuksistani ja tarpeistani käsin.

Koulutukseni:

Sointukylpyohjaaja

Äänimaljahoitaja

Restoratiivisen joogan ohjaaja

Access Bars® practitioner

Reikihoitaja

Sound Healing-hoitaja​

Suoritan kokonaisvaltaisen rentoutusohjaajan

opintoja 2023

Nyt autan muita - lempeydellä ja rakkaudella.

bottom of page