top of page

Minusta ja yrityksestäni

JAATU on syntynyt lempeämmän, omannäköisen elämän puolesta. 

Kun ihminen voi hyvin sekä keholtaan että mieleltään, hän luo hyvää energiaa myös ympärilleen. Samoin jos ihminen voi huonosti, hän ei kärsi siitä vain itse. Ajattelen asioiden heijastuvan aina myös lähiympäristöön ja lopulta maailmanlaajuisesti.

Olenkin idealisti ja haaveilen siitä, että voin tekemälläni työllä yksilön hyvinvoinnin eteen lisätä rakkautta, rauhaa ja hyvää energiaa laajalti. Nimittäin kun ihminen on levännyt ja hyvinvoiva, hän kantaa ensin vastuun itsestään ja jaksaa auttaa sen jälkeen myös muita.

Siksi jokainen meistä on tärkeä.

Kaikki alkoi intohimostani käsitöihin

Yritykseni on kehittynyt ja kasvanut samaa tahtia kanssani jo vuosien ajan. Aluksi se oli vain pieni varasuunnitelma pöytälaatikossa, jonka en koskaan uskonut käyvän toteen. Aloitin silti myymään käsitöitäni, ja myin vuosien ajan menestyksekkäästi myös luonnonkosmetiikkaa. Kunnes koronapandemia sai minut luopumaan siitä.

 

Sen sijaan ekologiset itsevalmistamani käsityöt ovat edelleen yksi yritykseni tärkeistä kivijaloista. Olen itse herkistynyt useille kosmetiikan kemikaaleille, ja tiedän, kuinka tärkeä asia allergisoimattomat tuotteet arjessa voivat omalle hyvinvoinnille olla.

 

Haluan tuotteideni olevan myös monikäyttöisiä, jotta voimme säästää rahaa, luonnonvaroja ja tilaa kotona. Tunnusomaista minulle on yhdistää käsitöissäni uutta ja vanhaa. Erityisesti tavoitteenani on löytää toimivat ja kestävät ratkaisut hyvinvoinnin ongelmiin, mutta myös luoda uutta asiakkaiden toiveiden pohjalta.

 

Yksi tärkeimmistä hyvinvointia edistävistä tekijöistä on rentoutuminen ja palauttava uni. Hyvän unen Tieva akanatyynyt ovatkin nousseet suursuosikeiksi, joiden jo lukuisat asiakkaat ovat todenneet auttavan esimerkiksi niska-hartiaongelmiinsa. Aidosti asiakkaiden muutosten näkeminen onkin se, mikä motivoi minua jatkamaan. 

JAATU                                                      

YRITYKSILLE

JÄLLEENMYYJILLE

BLOGI

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE


JAATU- Handmade in Ivalo

Käyntiosoite
(sovithan käynnistäsi etukäteen):
IvaloCenter
Kirkkokuja 14, 99800 Ivalo

Postiosoite: Siskelintie 38, 99800 Ivalo

Puhelin: 040 700 8198
Email: janna@jaatukauppa.fi 
Y-tunnus 2809455-5

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page