top of page

TYKY-PÄIVÄ / HYVINVOINTIPÄIVÄ

Hyvinvoiva henkilöstö on jokaisen yrityksen tärkein voimavara. Kun henkilöstö voi hyvin, se heijastaa positiivista energiaa myös ympärilleen.

 

Hyvinvointipäivän voimme räätälöidä juuri oman yrityksenne tarpeisiin. Mukaan voimme ottaa niin tuokion  hyvinvoinnin vaikutuksista, kuten tauotuksesta, opetella työpäivän keskelle sopivia stressiä lieventäviä harjoituksia sekä nauttia rentouttavista ja energisoivista hoidoista.

 

Hyvinvointipäivän ohjelma voidaan toteuttaa Inarin kunnan ja Utsjoen alueelle, muut alueet erillisellä sopimuksella.

TILATTAVISSA ESIMERKIKSI
Janna
Hyvinvointituokio - Oivalluttavia hetkiä hyvinvointiasioiden äärellä
 

Vietetään yhteinen hetki pysähtyen pohtimaan omaa hyvinvointiamme.  Aiheet, joista puhun voidaan räätälöidä juuri omien tarpeiden mukaisesti. Onko juuri nyt ajankohtaista keskustella esimerkiksi palautumisesta, rentoutumisesta tai työpäivän tauotuksesta? Onko työtehtävissä paljon istumatyötä tai jaloillaan seisomista?

Pitämäni tuokiot ovat oivalluttavia ja vuorovaikutteisia hetkiä, jotka tarjoavat jokaiselle osallistujalle uusia ajatuksia ja toimintatapoja omaan arkeen.

Tämä tuokio ei ole puuduttavaa paasausta, vaan sukellamme pohtimaan asioista konkreettisesti ja käytännönläheisesti. Niin, että jokaisella on tuokion jälkeen taskussa  jokin omaa hyvinvointia edistävä oivallus. 
 

Rentoutuneina olomme virkistyy, ajattelemme selkeämmin ja kykenemme olemaan paremmin läsnä tässä hetkessä.

Pyydä tarjous!

Soita, laita sähköpostia tai täytä oheinen yhteydenottolomake-suunnitellaan teille yksilöllinen, unohtumaton ja toiveidenne mukainen hyvinvointipäivän ohjelma.

+358 40 700 8198

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Kiitos viestistäsi, olen sinuun pian yhteydessä!

bottom of page