top of page
aanimalja_JAATU_Kaunispaa

Moi!

 

Kyselit eilen äänimaljahoidon vaikutuksia. En muistanut tai osannut yhdistää asianyhteyttä, mutta viime viikolla heräsin äänimaljahoidon jälkeisenä aamuna pirteänä samoin tänä aamuna 😊 monesti aamuisin on nuutunut olo.

 

 Erja

Hoidon jälkeen oli todella rentoutunut ja jotenkin voimaantunut olo. Illalla jo saunassa iski väsymys, siis niin totaalinen että kun pääsin sänkyyn niin nukuin samassa asennossa 8 tuntia. Kiitos! Saat hoitaa uudestaankin.

Katja

Äänimaljahoidot ja sointukylvyt

Kaipaatko pientä irtiottoa arjesta?  Lepohetkeä kiireen keskellä?

​Omaa aikaa ainaisen suorittamisen sijaan?

 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi rentouttavaan äänimaljahoitoon tai sointukylpyyn.

Äänimaljahoidossa saat päästää irti kaikesta arkisesta- valita mukavan asennon hoitopöydällä, käpertyä hämärässä viltin alle ja sulkea silmäsi. Olet turvassa, juuri tässä hetkessä. Johdatan sinut äänimaljojen lempeällä soinnilla rentoutumaan. Soitan äänimaljoja kehosi päällä sekä vieressä. Äänimaljahoito saattelee sinut osaksi äänen ja maljojen värähtelyn voimaa, joka vie sinut syvemmälle, valveen ja unen rajamaille.

 

​Sointukylvyssä voit kokea rentouttavan hetken joko kaksin tai kolmen-neljä hengen ryhmässä. Saat mukavan makuupaikan latialla,  teet olosi mukavaksi tyynyjen ja vilttien avulla. Alussa johdatan sinut rentoutumaan sanallisesti. Sointukylvyssä soitan äänimaljoja sekä muita soittimia sekä tilan takaosassa että ympäri huonetta. Äänimaailma luo turvaa ja saattelee sinut lempeään, syvärentoutuneeseen tilaan.

 

Sointukylpy sopii mainiosti myös raskaana oleville tai heille, joille ei suositella äänimaljahoitoa (sydämentahdistimen omaavat, veritukosriski, aktiivinen syöpähoito)

Viikoittainen sointukylpyryhmä kokootuu aina maanantaisin klo 18.30-19.30    

Lue lisää äänimaljahoidon vaikutuksesta palautumiseen blogistani

Olet hoitajana aivan ihana, lempeä ja turvallinen. Luottamus sinuun syntyy helposti ja minulle tuli heti olo, että täällä saan olla oma itseni, juuri sellaisena kuin sinä päivänä olen.

 

 Että aivan mahtavaa, että olet alkanut tekemään tätä - tulen varmasti vielä monesti uudestaan! Kiitos Janna!

Janka

Access_Bars_JAATU.jpg
Access_Bars_JAATU.jpg

Jannan levollinen olemus yhdistettynä kauniiseen huoneeseen kutsui lepäämään.

Syksyn aikana ajatusta kuormittanut stressi alkoi purkautumaan oidon aikana ja hoidon jälkeen ajatus kirkastui, ikään kuin solmut aukenisi.

Kiitos!

Anne

Ihana olo tuli hoidon jälkeen, nukuin yön tosi rauhallisesti, tuntui että ainainen asioiden vatvominen vähentyi nukkumaan mennessä. Aamulla heräsin virkeänä uuteen työpäivään.

 

Rauhallinen läsnäolosi ja kaunis hoitotila tekevät hoidoistasi erittäin miellyttäviä.

Ehdottomasti tulen uudestaan.

Katariina

Access Bars®

Acces Bars® hoito on lempeä kosketushoito, jonka aikana saat maata lämmitetyllä hoitopöydällä, vaatteet päällä viltin alla turvassa.


Hoidon aikana käyn hellästi koskettaen läpi pään alueella sijaitsevat 32 pistettä. Nämä pisteet ovat yhteydessä elämän eri osa-alueisiin.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja vastaanottaa hoito!

Acces Bars® hoidon tarkoituksena on vapautua mielesi rajoituksista ja sisäisestä arvostelusta itseäsi kohtaan. Acces Bars® hoidon aikana lisätään omaa tietoisuuttasi, jolloin esimerkiksi päätöksenteko helpotuu. En tuo sinulle hoidossa mitään uutta vaan hoito perustuu siihen, että sinulla on jo kaikki se tieto, minkä tarvitset. 

Access Bars® hoitoa voikin kuvata aivojen kovalevyn tyhjennykseksi. Hoito poistaa mielestäsi kaiken turhan- sen, mikä ei enää palvele sinua tässä hetkessä. Loput järjestellään uudelleen, jollon ajatus selkenee ja voit vapautua mieltäsi rajoittavista uskomuksista, ajatuksista ja asenteista.

 

Hoito on vähintäänkin rentouttava, hetki tunnelmallisen hoitohuoneeni hämärässä, oman itsesi äärellä. Vaikutukset ovat usein merkityksellisiä, hoidon vaikutus jatkuu vielä myös seuraavina päivinä.

 

Access Bars® hoito vaikuttaa sekä kehoon että mieleen, siksi menetelmästä voi olla apua monessa asiassa:

  • keho ja lihakset rentoutuvat

  • stressi lievittyy

  • ahdistuneisuus vähenee

  • unen laatu paranee

  • keskittymiskyky lisääntyy

  • auttaa uuden elämäntilanteen edessä

  • ilon ja energian tunteet lisääntyvät

Jos mielessä myllertää tai kaipaat selkeyttä ajatuksiisi, suosittelen kokeilemaan tätä ihanaa hoitoa. Sopii kaikille, myös lapsille ja raskaana oleville!

restoratiivinen_jooga_JAATU

Ohjaustunti oli lempeä ja pidit ihanasti huolta että varmasti löydän hyvän ja rennon asennon jokaisen liikkeen kohdalla. Liikkeet olivat myös todella hyvin valittu minun tämän hetkiseen tilanteeseeni sopiviksi.

 

Ohjaat ihanan lempeästi ja rauhassa ja luonasi on aina hyvin turvallista olla juuri sellainen kun

on. 

Kaikenkaikkiaan kiitos, kiitos ja kiitos ihana Janna ❤️ Liikkeet tulevat varmasti kulkemaan mukanani jatkossakin. 

Satu

Restoratiivinen jooga

Restoratiivinen jooga on rentoutusharjoitus ja syvää, tietoista lepoa.

Se on kokonaisvaltainen kehon, mielen ja sielun hyvinvointia tukeva menetelmä lepäämiseen. Restoratiivisessa joogassa saat asettua tyynyillä, täkeillä ja joogatiililla hyvin tuettuna eri asentoihin lepäämään. Tässä joogassa ei ole tarkoitus venyttää kehoa vaan tukea se niin hyvin, että pystyt päästämään irti ensin kehon jännityksistä, jolloin mielikin seuraa pian perässä.

 

Restoratiivinen jooga kehittää läsnäolevaa, hyväksyvää yhteyttä omaan kehoon ja mieleen.  Eri asennoissa viivytään hämärässä 5-30 minuuttia. Näin saat tietoisesti levähtää arjen kiireiden keskellä.


Levon myötä elimistö palautuu tasapainoon ja saat harjoitusten jälkeen enemmän energiaa arkeesi..

Restoratiivisen joogan harjoitukset tukevat sinua jos koet esimerkiksi uupumusta, unettomuutta, stressiä, aistiyliherkkyyttä, ahdistuneisuutta tai kärsit vaihdevuosioireista.

Restoratiivisen joogan harjoitukset ovat lempeitä ja ne sopivat ihan kaikille.

Yksilöohjauksessa asennot valitaan juuri sinun elämäntilanteeseen sopiviksi.

 

Saat tunnilta myös ohjeita ja vinkkejä harjoitusten tekemiseen kotona.

Viikoittainenrestoratiivisen joogan ryhmä kokootuu perjantaisin

klo  19.00-20.30

JAATU_hoito.jpg

Muut energiahoidot

Chakrapuhdistus ja tasapainotus

Kehomme seitsemän päächakraa eli energiakeskusta voivat kerätä itseensä negatiivista energiaa esimerkiksi ympäristöstä, ne voivat tukkeutua tai toimia muutoin vaillinaisesti. 

'Hoidon aikana käyn äänimaljojen kanssa läpi chakrasi. Mikäli huomaan tukkeumia tai huonoa energiaa, puhdistan chakran äänimaljan avulla, jonka jälkeen kanavoin chakraan uutta, puhdasta energiaa.

Tarvittaessa myös tasapainotan chakrat.

Ääni- ja kosketushoito

Äänellä on kyky ja ominaisuus palauttaa mielen ja kehon tasapaino. Näin keholla on mahdollisuus parantua stressin aiheuttamista terveyshaasteista.

Tässä hoidossa käytetän sekä eri instrumenttien että omaa ääntäni purkamaan sinusta stressiä sekä mielen ja kehon jännityksiä. Sinun ei tarvitse osata eikä tehdä mitään, saat vastaanottaa hoidon lämpimässä, viltin alla hoitopöydällä maaten.


Hoidossa voin esimerkiksi soittaa instrumentteja kehollasi tai akupisteillä. 

 

Kosketus yhdistettynä musiikkiin on syvärentouttavaa ja edesauttaa kehon omia paranemisprosesseja käynnistymään.

Reiki energiahoito

Reikihoito on kokonaisvaltainen, kehoa ja mieltä tasapainottava ja hyvinvointia edistävä menetelmä. Reiki on hyvä hoitomuoto jos koet kipuja, väsymystä tai jos mutten vain haluat elämääsi lisää energiaa ja tasapainoa.

Reiki- energiahoidossa välitän sinulle maailmankaikkeuden korkeaa elämänenergiaa käsieni kautta. Käsittelen kehosi energiakeskuksia tasapainottaen ja puhdistaen mahdollisia tukoksia. Samalla kehosi tasapainottuu ja voi näin parantaa itse itseään.

Hoidon alussa on pieni aika keskustelulle, jonka jälkeen saat asettua lämmitetylle hoitopöydälle. Olet turvassa viltin alla, leväten ja vastaanottaen antamani hoidon.

Kosketan sinua käsilläni tai pidän käsiä hiukan irti kehostasi ja annan universaalin energian virrata käsieni kautta sinuun. Energiavirtauket voivat tuntua lämpönä, viileytenä tai esimerkiksi kihelmöintinä. Reikihoito koetaan hyvin rentouttavana ja saatat jopa nukahtaa hoidon aikana.

Hoidon jälkeen saat heräillä rauhassa, nautimme yhdessä vettä tai teetä ja voit halutessasi jakaa kokemuksiasi hoidosta.

Reikiin voi myös yhdistää äänimaljat.

bottom of page