top of page
Joogatuotteet pohjoisesta

Luontoa lähellä

Joogatuotteet

Ainutlaatuiset joogatuotteni on luotu rakkaudesta luontoon ja hyvinvointiin.

JAATUn joogatyynyt ja -materiaalit kumpuavat pohjoisen luonnon inspiroimasta harmoniasta ja kestävyydestä.

Käyttäen ainoastaan luonnonmukaisia materiaaleja, kuten korkealaatuista hamppukangasta ja puhdasta tattarin akanaa, jokainen tuote on tarkkaan suunniteltu ja valmistettu, ympäristöä kunnioittaen.

Hamppu yhdistettynä tattarin akanaan tarjoaa luonnollisen tuen ja kestävyyden harjoituksellesi, samalla kun se kietoo sinut luonnon lämpöön ja rauhaan.

Valikoimani yhdistää luonnon kauneuden ja yksilöllisen muotoilun, tarjoten räätälöitäviä vaihtoehtoja jokaiselle joogan harjoittajalle. Jokainen pala kantaa mukanaan pohjoisen sielun ja yksilöllisen kädenjäljen tarinan, tuoden luonnon läheisyyden jokaiseen asentoon ja hengenvetoon.

Anna itsellesi lupa sukeltaa syvemmälle luonnon helmaan ja löytää tasapaino ja voima jokaisella harjoituksella.

 

Valitsemalla JAATUn joogatuotteet ja annat pohjoisen luonnon lempeyden ja voiman ohjata matkaasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kaikille tuotteilleni on myönnetty Avainlippumerkki

Oaivi silmätyynyt

Oaivi, oive = vaara - kuperalakinen, pyöreälakinen, paljas tunturipää

Pohjoisen taivaan alla,  revontulten valaisemien tunturien kainalossa, syntyivät Oaivi silmätyynyt. 

Oaivi silmätyyny tarjoaa lempeää painoa ja pehmeää mukavuutta, auttaen sinua rentoutumaan ja päästämään irti päivän kiireistä. Sen pehmeä hamppukangas ja muokkautuva täyte kutsuvat sinut lepäämään.

 

Silmätyynyn avulla saat rauhallisen lepohetken päivääsi tai unta houkuttelevan avun iltaasi.  Anna Oaivi silmätyynyn rauhoittavien ominaisuuksien upottaa sinut illalla syvään uneen ja voit herätä virkistyneenä uuteen päivään.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva sävy, kaamostaivaan utuinen roosa tai harmaa, metsän vihreä tai aina rauhoittava, värjäämätön hamppu.

Aihki joogabolsteri 

Aihki = ikipetäjä, aarnihonka

Kun astut pohjoisen metsän sydämeen, kohtaat ikivanhan aarnihongan, jonka juuret ulottuvat syvälle maan uumeniin. Aihki-joogabolsteri on kuin tämä ikipetäjä - tarjoten vankkaa tukea kaikissa joogaharjoituksissasi.

Valmistettu huolella valikoidusta hamppukankaasta ja täytettynä tattarin akanalla, Aihki joogabolsteri tarjoaa luonnonmukaisen ja kestävän vaihtoehdon harjoituksiisi. 

Aihki joogabolsteri ei ole vain tyyny, vaan se on pala luontoa, joka tukee sinua joogan ja hyvinvoinnin polullasi.

 

Nyörisuljenta antaa sinulle mahdollisuuden säätää tyynyn tukea ja muotoa juuri tarpeidesi mukaan, luoden täydellisen yhteyden kehosi ja mielen välille.

Aihki_joogabolsteri_putkityyny
Kielas palabolsteri

Kielas palabolsteri

Kielas = pitkä, matala tunturiharju

Kielas-palabolsteri on enemmän kuin vain tyyny – se on kumppanisi matolla, joka tukee sinua jokaisessa liikkeessäsi.

 

Sen suurempi ja matalampi muoto tarjoaa monipuolisuutta joogaharjoitukseesi, venyttelyyn ja rentoutumiseen.

 

Valmistettu kestävästä materiaalista ja täytettynä luonnonmukaisilla materiaaleilla, se antaa vakaan ja tasaisen alustan harjoituksillesi. Voit muotoilla siitä juuri itsellesi sopivan tyynyn tarpeittesi mukaan - pitkittäin, kulmittain tai taitettuna.

Kielas-palabolsteri on myös portti luonnon kauneuteen ja rauhaan. Antaudu rentoutumaan sen päälle, sulje silmäsi ja tunne tunturien ikiaikainen voima ja maan hiljaisuus ympärilläsi.

 

Anna sen kannatella kehoasi ja mieltäsi kohti tasapainoa ja eheyttä, ja löydä yhteys luonnon syvimpään viisauteen.

Kivalo painotyyny

Kivalo = erämaa, selkonen

Kivalo painotyynyssä erämaan hiljaisuus ja selkosen rauha yhdistyvät luoden täydellisen tilan rentoutumiselle ja syvemmälle venytykselle. Kivalo symboloi tilaa, rauhaa ja mahdollisuutta hengähtää – juuri sitä, mitä tarvitset astuessasi joogamatolle.

Kivalo-painotyyny on enemmän kuin vain apuväline – se on kumppanisi  joka syventää venytyksiäsi ja rauhoittaa hermostoasi harjoituksissasi. Sen irrotettavan, hamppukankaisen päällisen sisään kätkeytyy sisätyyny polyesteristä, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Täytteenä käytetty puhdistettu hiekka tuo maan läheisyyden ja vakauden harjoituksiisi. Sen paino antaa tasapainoa ja syvyyttä asanoihisi, auttaen sinua rentoutumaan ja löytämään oman keskuksesi. 

Kivalo-painotyyny on myös portti erämaan rauhaan ja voimaan. Anna sen painon helliä kehoasi ja mieltäsi kohti syvempää venytystä ja sisäistä tasapainoa.

 

Kivalo painotyyny

Mietityttääkö jokin? Haluatko lisätietoja?
Ota yhteyttä niin vastaan kysymyksiisi

Voit ladata alta itsellesi myös
jälleenmyyntihinnaston
 

Tuote-esite ja hinnasto 2023

+358 40 700 8198

Kiitos viestistäsi, olen sinuun pian yhteydessä!

JAATU                                                      

YRITYKSILLE

JÄLLEENMYYJILLE

BLOGI

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE


JAATU- Handmade in Ivalo

Käyntiosoite
(sovithan käynnistäsi etukäteen):
IvaloCenter
Kirkkokuja 14, 99800 Ivalo

Postiosoite: Siskelintie 38, 99800 Ivalo

Puhelin: 040 700 8198
Email: janna@jaatukauppa.fi 
Y-tunnus 2809455-5

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page