top of page
Kielas palabolsteri

Kielas palabolsteri

Tämä suorakaiteen muotoinen joogabolsteri on monikäyttöinen apuväline niin joogaan, meditaatioon kuin restoratiivisen joogan tukena.

Ison kokonsa vuoksi tämä bolsteri sopii tueksi selän alle avauksissa tai polvitaipeiden alle renotuttamaan alaselkää. Kokeile tätä joogabolsteria myös poikittain selän alla esimerkiksi viparita karanissa tai taaksetaivutuksissa.

 

Muokkautuvuutensa ansiosta tämä joogatyyny on myös täydellinen suurena ja litteänä istumatyynynä, tai mikäli tarvitset enemmän koroketta esimerkiksi meditoidessa, voit taittaa tyynyn kaksinkerroin ja saat bolsterista korkeamman meditaatiotyynyn.

 

Sekä päällisessä että sisätyynyssä on vetoketju, jolloin päällisen irroittaminen on helppoa pesua varten. Sisätyynyn vetoketjun avulla voit säädellä bolsterin täyttöastetta ja muokkautuvuutta itsellesi sopivaksi.

 

Päällinen:

eurooppalainen hamppukangas

Sisätyyny:

puuvilla, uusiokäyttömateriaalia tai tekstiiliteollisuuden ylijäämää.

Vetoketju tyynyn päädyssä helpottaa tyhjennystä ja tä'yttöä sekä mahdollistaa täytteen määrän muokkaamisen, jolloin tyynystä saa juuri omaan käyttöön sopivan.

Täyte:

elintarvikelaatuinen, eurooppalainen tattarin akana. 

Koko:

88 x 40 cm, paino n. 3,2 kg

Huom!

Koska tyyny valmistetaan muun ompelun yhteydessä syntyvistä ylijäämäleikkupaloista voi tyynyn koko vaihdella hiukan.

 

Pesu:

Päällisen voi pestä 40 -60 asteessa samansävyisten kanssa. Ei huuhteluainetta, ei kuivausrumpua. Silitys nurjalta kolmella pisteellä.

Sisätyynyn voi pestä tyhjennettynä 60 asteessa.

Värivaihtoehdot:

värjäämätön hamppu nature

 

Valmistettu käsityönä Ivalossa.

Tuotteilleni on myönnetty Avainlippumerkki.

Kielas_palabolsterin_käyttö
rento taitettuna
Rento-bolsteri_tyynynä
Kielas_palabolsteri
bottom of page