top of page
Joogatuotteet pohjoisesta

Luontoa lähellä

Akanatyyny

Tutustu pohjoisen taivaan alla valmistettuihin pitkäikäisiin ja luonnollisiin akanatyynyihin, jotka kantavat mukanaan vuosisatojen viisautta ja luonnon voimaa. Japanilaisen perinteen inspiroimina nämä tyynyt tuovat mukanaan pohjoisen puhtauden ja raikkauden, täydentäen unen harmoniaa ja tasapainoa.

Hamppukankaalla viimeistellyt akanatyynyt kertovat tarinaa pohjoisen puhtaudesta ja voimasta. Niiden luonnonmukainen täyte muovautuu kehosi muotoihin, tukien niskaa ja päätä täydellisesti. Vetoketjullisen tyynypussin avulla voit säätää täytteen määrää, jotta uni olisi aina juuri sinulle sopivan pehmeä ja tukeva.

Akanatyynyt eivät ainoastaan tue kehoasi, vaan ne myös pitävät sinut viileänä ja mukavana koko yön. Niiden ilmataskut varmistavat, että tyyny pysyy aina sopivan lämpimänä ilman, että se varastoi liikaa lämpöä tai kylmyyttä. Näin voit nauttia levollisesta unesta, joka on täydellinen valinta myös herkästi hikoileville nukkujille.

Rentoutuessasi illalla unen maailmaan, anna pohjoisen akanatyynyn olla pääsi alla, kantaen mukanaan pohjoisen puhtauden ja voiman viisautta.

Kaikille tuotteilleni on myönnetty Avainlippumerkki

Tieva akanatyyny

tieva = hiekkakumpu tai -mäki, kunnas

Tieva akanatyyny symboloi harmoniaa, vakautta ja sisäistä rauhaa – juuri niitä ominaisuuksia, joita tarvitset astuessasi unen polulle.

Akanatyyny muokkautuu juuri sinulle sopivaksi aina vain uudelleen ja tarjoaa hyvää tukea hartia- ja niska-alueelle.

Se on valmistettu jämäkästä ja hengittävästä tattarin akanasta. Ilmavana materiaalina se antaa sinulle mahdollisuuden nukkua syvästi ja hengittää vapaasti koko yön.

Tieva-akanatyyny on portti luonnon rauhaan ja voimaan. Käperry sen viettelevän muodon syliin, sulje silmäsi ja tunne hiekkakumpujen lempeys ja maan lämpö ympärilläsi. Anna sen kantaa kehoasi ja mieltäsi kohti syvää ja virkistävää unta. 

Joka yö.

JAATU                                                      

YRITYKSILLE

JÄLLEENMYYJILLE

BLOGI

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE


JAATU- Handmade in Ivalo

Käyntiosoite
(sovithan käynnistäsi etukäteen):
IvaloCenter
Kirkkokuja 14, 99800 Ivalo

Postiosoite: Siskelintie 38, 99800 Ivalo

Puhelin: 040 700 8198
Email: janna@jaatukauppa.fi 
Y-tunnus 2809455-5

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page