Tuotteet ja palvelut

Valmistan pitkäikäisiä ja ekologisia hyvän unen tattariakanatyynyjä. Nämä tyynyt tuovat helpotusta niska- ja hartiavaivoihin tukemalla niskaa ja päätä yön aikana. Akana on myös täytteenä ilmava, joten se sopii herkästi hikoilevalle nukkujalle erinomaisesti.

Lue lisää tattariakanasta täytemateriaalina blogistani.

Ompelen sekä määräkokoisia että tilauksen mukaan joogabolstereita, meditaatiotyynyjä sekä rentoutustyynyjä. Näiden täytteenä on myös tattariakana ja rentoutustyynyissä lisäksi riisi lisäpainoa antamassa.

Kodin kestotuotteita ja muita hyvinvointituotteita valmistan sekä kierrätyskankaista että ompelijan ylijäämäpaloista, hamppukankaasta.

prokadentaitajat.jpg
joogabolsterit
Tehty_Suomessa_JAATU.png

Kauttani saat paikallisen ekokampaajan,käsin valmistetun Ivalonatural sarjan palashampoot ja hoitoaineet. Mahdollisuus tilata myös kokeilupaloja, jotta löydät itsellesi sopivimman tuotteen.

Hollantilainen We Love The Planet valmistaa luonnondeodorantteja jotka on pakattu pahvihylsyyn ja voidemainen deodorantti kierrätysmetalliseen rasiaan. Valittavana on useampi eri tuoksuvaihtoehto ja osa tuotteista on myös soodattomia ja vegaanisia. Samalta valmistajalta löytyy myös fysikaaliset aurinkosuojastickit pahvihylsyissä, SK 20 ja 30.

Kotimainen Kolme Cosmetics valmistaa toxfree tuotteita herkälle iholle luontoa ja hyvinvointiamme kunnioittaen. Vedettömät tuoretuotteet valikoimassani ovat kasvojen kuorintasorbetti sekä puhdistusmaitopulveri, joka toimii myös kasvonaamiona.

Balmyou on nuori saksalainen brändi, joka tuottaa korkealaatuisia, puhtaita, sertifioituja luonnontuotteita.  Balmyou:ssa yhdistyy terveys ja kauneus luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaaliseen vastuuseen tuotteen tuotannossa. Balmyou tuotteissa käytettävät raaka-aineet saadaan Ugandasta. Raaka-aineiden kerääminen ja käsittely hoidetaan paikallisten toimesta ja he saavat työstään normaalia palkkaa ja siten hyvinvointia koko perheelle. 

 

Balmyoun puhtaat moringa- ja Arabica kahviöljyt ovat ihonhoidon todellisia tehotiivisteitä!

Lasiseen pipettipulloon pakatut tuotteet ovat riittoisia ja helppoja käyttää.

BareFaced Beauty sarjan mineraalimeikit ovat täysin luonnollista alkuperää ja kaikki tuotteet ovat myös vegaanisia. Saat minulta henkilökohtaisen avun oikean värisävyn löytämiseen. Testerieitä on mahdollista tilata verkkokaupastani. Autan mielelläni sopivan värisävyn löytämisessä!

jaatu_barefacedbeauty
jaatu_balmyou_moringaoljy
jaatu_cruelty_free
jaatu_Ivalonatural_palahoitoaine
jaatu_welovetheplanet

Olen koulutettu värikonsultti ja teen värianalyysejä. Värianalyysissä määritetään henkilökohtainen värivuodenaikasi 12 eri vaihtoehdosta. Analyysissä löydetään hiusten-, ihon- ja silmiesi sävyyn sopivimmat värisävyt. Saat alanlyysissä henkilökohtaisen 30 värin paletin, jonka avulla vaatteiden oikean, sinulle parhaiten sopivan sävyn valitseminen on jatkossa helppoa ja hauskaa.

Olen kouluttautumassa myös tyylikonsultiksi ja teen tyylianalyysejä harjoitustyön hinnalla. Tyylisanalyysissä kartoitetaan elämäntilanteesi, harrastukset, vartalotyyppi ja kasvojen muoto. Näiden kaikkien perusteella saat analyysin sinulle parhaiten sopivista vaatteiden, korujen ja asusteiden malleista, joilla korostetaan parhaita puoliasi.

Värianalyysit tehdään aina henkilökohtaisesti, tyylianalyysin voi tehdä myös verkon kautta. Tarvitset toimivan videopuheluohjelman sekä sähköpostin ja mahdollisuuden lähettää minulle valokuvat itsestäsi ohjeen mukaan ennen analyysin aloittamista.

Osta väri- tai tyylianalyysi verkosta

Varianalyysi_JAATU.jpeg

Hyvinvointia ja mielialaa tukemaan löytyvät valikoimastani doTerran puhtaat, eteeriset öljyt. doTerran öljyihin käytettävät kasvit kasvavat alkuperäisessä ilmastossaan ja maaperässä eri puolilla maailmaa. Ne ovat laimentamattomia ja niissä ei ole epäpuhtauksia kuten torjunta-aineita.

Eteerisiä öljyjä voi käyttää yksittäisinä öljyinä joko laimennettuna iholle tai diffusoituna ilmaan, jolloin niiden vaikutus saadaan hajuhermojen kautta aivoihin. Teen öljyistä myös yksilöllisiin tarpeisiisi valmiita, käyttölaimennettuja sekoituksia.

Kysy lisää!

doTerra_greippioljy_edited.jpg

Energetix Bingen tarjoaa korkealaatuisen kokoelman karaattikullalla ja rodiumilla päällystettyjä magneettiterapiakoruja ja -oheistuotteita naisille, miehille, lapsille ja jopa lemmikeille.  Magneettiterapiakoruista ei imeydy vieraita aineita kehoon eikä niillä ole todettu olevan haitallisia sivuvaikutuksia. 

Energetix Bingen -magneettiterapiakorujen neodyymi-magneetit voivat edistää verenkiertoa, ja siten kiihdyttää aineenvaihduntaa ja lisätä hapenmäärää soluissa. Säännöllisen käytön myötä myös energiataso kohenee ja erilaiset kivut voivat lieventyä. Koruja ei tarvitse käyttää koko ajan, mutta säännöllinen käyttö on suositeltavaa. Magneettiterapiakorujen positiivisen vaikutuksen voi huomata jo parissa päivässä.  

Korujen lisäksi Energetix Bingenin valikoimaan kuuluu myös magneettiterapeuttisia oheistuotteita, kuten veden ionisoimiseen käytettävä Magneettitikku. 

Suosituin ja myydyin tuote on

tehosydän, joka voidaan laittaa mihin tahansa vartalonosaan  parantamaan verenkiertoa. Magneettiterapian on todettu auttavan erityisesti hartioiden ja niskan seudun jännitystiloihin. Magneetti vilkastaa verenkiertoa ja voi siten helpottaa liiallista lihasjännitystä ja kramppeja.

tehosyd%C3%A4n_edited.jpg
Energetix_edited.jpg
magneettitikku