top of page
Uniikki joogabolsteri, mandala, toimitusaika n. 2 viikkoa
 • Uniikki joogabolsteri, mandala, toimitusaika n. 2 viikkoa

  Valmistan tämän joogabolsterin yksiköllisesti sinulle. Tukemaan lempeästi kehoasi, maadoittamaan harjoitustasi, rentouttamaan oloasi.

  Mandalabolsterin pääty on intuitiivisesti virkaten valmistunut, kuvioiltaan ja väreiltään yksilöllinen.  Virkkaan mandalaan Lapin luonnon voimaannuttavaa tunnelmaa, jota toivon sinun hyödyntävän aina kun kaipaat elämääsi vahvistusta.

  Bolsteria voit käyttää niin joogassa, rentoutumisessa, venyttelyssä, tukena lepohetken aikana. Vain oma mielikuvituksesi rajaa sen käyttöä.

  Kaunista ja uniikkia bolsteria ei tarvitse käytön välillä piilottaa kaappiin, vaan se on tunnelmallinen osa kodin sisustusta ja pääsee näin käyttöösi joka päivä.

  Voit esittää toiveen päädyn värimaailmasta tilauksen lisätietoja kohdassa.

  Huom! Kuvissa esimerkkejä valmistamistani bolstereista.

  Bolsteri on kooltaan n. 23x60 cm.

  Virkattu pääty on puuvillaa tai puuvillasekoitetta. Bolsterin irroitettava päällinen on eurooppalaista hamppukangasta. Päällinen suljetaan kurottavalla nyörillä. Suljentapäästä löytyy myös kantokahva.

  Sisätyyny on puuvillaa, joko uusiokäyttökangasta tai tekstiilituotannon ylijäämää. Sisätyynyn vetoketju tekee täytteen määrää säätelemisestä helppoa. Sisätyyny on myös kätevä tyhjentää pesua varten.

  Pesu ja hoito:

  Päällinen 40 asteessa, ei huuhteluainetta, ei kuivausrumpua. Silitys 3 pisteellä.

  Sisätyynyn voi pestä tyhjennettynä 60 asteessa.

  Joogabolsterin täytteenä on elintarvikelaatuinen tattarin akana.

   94,90 €Hinta
   ALV Sisällytetty |