top of page
Joogabolsteri, Ivalo, S-koko
 • Joogabolsteri, Ivalo, S-koko

  Joogabolsteri, joogatyyny, putkityyny. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

   

  Tämä hiukan matalampi joogatyyny on täydellinen kooltaan ja muodoltaan esimerkiksi venyttelyyn. Kokeile tätä avuksi rintarangan avaamiseen lapojen alla poikittain tai pitkittäin selkärangan alle aseteltuna.

   

  Kaunis, lapin luonnosta otetuin kuvin koristeltu joogabolsteri on ihana myös sohvalla tai sängyssä niskan tukena esimerkiksi lukiessa tai polvitaipeiden alla selällään maatessa, jolloin ristiselkä ja lonkankoukistajat pääsevät rentoutumaan.

   

  Kestävä puuvillapäällinen on helposti irroitettavissa pesua varten (pääty kurottu kuminauhalla ja stopparilla) ja erillinen sisätyyny on täytetty luonnostaan jämäkällä ja hyvin muokkautuvalla tattariakanalla.

  Tyyny on toimitettaessa täytetty napakaksi, koska täyte painuu hiukan kasaan käytössä. Mikäli joogabolsteri on aluksi liian jämäkkä eikä muokkaudu sinulle sopivaksi, voit vähentää täytteen määrää sisätyynyn vetoketjuaukon kautta. Ota talteen poistamasi akanat mahdollista jatkotarvetta varten.

   

  Tyynyn pituus 60 cm, halkaisija 20 cm, ympärysmitta 58 cm.

  Paino noin 2 kg.

   

  Tummempi Varpu ja vaaleampi Jäkälä ovat uniikkeja, JAATUn omia kuoseja. Kutakin kangasta on painettu rajallisesti ja täten tuotteitakaan ei valmistu suurta määrää.

  Huomioithan että jokainen jooagbolsterin pääty on uniikki ja kuviointi voi poiketa kuvassa näkyvistä tuotteista (riippuen mistä kohtaa kangasta on leikattu)

  Samoista kuoseista on myös saatavilla isompi joogabolsteri sekä silmätyynyt.

   

  Valmistettu käsityönä Ivalossa.

  Tuotteilleni on myönnetty Avainlippumerkki.

  • Materiaali ja pesuohjeet

   Materiaali:

   Joogabolsterin päällinen on 100% puuvillaa. Kangas on painettu Puolassa. Valokuvat Marja-Terttu Korppila.

   Sisätyyny on 100% uusiokäyttöpuuvillaa. Tyynyn täytteenä on eurooppalainen, elintarvikelaatuinen tattarin akana.

    

   Pesu:

   Pese päällinen nurin päin käännettynä samansävyisten kanssa max 60 asteessa. Ei kuivausrumpua. Kuosittele päällinen kosteana muotoonsa. Silitys 3 pisteellä.

   Sisätyynyn päällisen voi pestä tyhjennettynä. Sulje vetoketju tyhjennyksen jälkeen ja pese 60 asteessa samansävyisten kanssa.

  78,90 €Hinta
  ALV Sisällytetty |
  Väri
  bottom of page