top of page
Bolsteri suorakulmio, Rento
 • Bolsteri suorakulmio, Rento

  Tämä suorakaiteen muotoinen joogabolsteri on monikäyttöinen apuväline niin joogaan, meditaatioon kuin restoratiivisen joogan tukena.

   

  Ison kokonsa vuoksi tämä bolsteri sopii tueksi selän alle avauksissa tai polvitaipeiden alle renotuttamaan alaselkää. Kokeile tätä joogabolsteria myös poikittain selän alla esimerkiksi viparita karanissa tai taaksetaivutuksissa.

   

  Muokkautuvuutensa ansiosta tämä joogatyyny on myös täydellinen suurena ja litteänä istumatyynynä, tai mikäli tarvitset enemmän koroketta esimerkiksi meditoidessa, voit taittaa tyynyn kaksinkerroin ja saat bolsterista korkeamman meditaatiotyynyn.

   

  HUOM! Kuvassa näjyvät joogatiilet ja silmätyyny eivät kuulu hintaan.

   

  Tämä monipuolinen joogatyyny on valmistettu luonnon materiaaleista. Irroitettava päällinen on eurooppalaista, värjäämätöntä hamppukangasta. Sisätyyny on tekstiilisuuden ylijäämää, puuvillakangasta.

   

  Täytteenä joogabolsterissa on elintarvikelaatuinen tattarin akana.

   

  Molemmissa tyynyissä on vetoketju, jolloin päällisen irroittaminen on helppoa pesua varten. Sisätyynyn vetoketjun avulla voit säädellä bolsterin täyttöastetta ja muokkautuvuutta itsellesi sopivaksi.

   

  Koko: 88 x 40 cm, paino n. 3,2 kg

   

  Pesu:

  Päällinen max 60 asteessa samansävyisten kanssa, kevyt linkous, ei kuivausrumpua.

  Sisätyyny tyhjennettynä 60 asteessa.

   

  Valmistettu käsityönä Ivalossa. Kaikille joogatuotteilleni on myönnetty avainlippumerkki.

   79,90 €Hinta
   ALV Sisällytetty |
   bottom of page