top of page
Balmyou Arabica puhdas kahviöljy, 20 ml tippapullo

Balmyou Arabica puhdas kahviöljy, 20 ml tippapullo

Aikuisen ihon tehoseerumi täynnä tujua voimaa!

Kahviöljy on puhdas, eläinkokeeton ja 100% vegaaninen tuote. Arabica Kahviöljy on erityisen sopiva aikuiselle ja huonosti toimivalle iholle. Se sisältää runsaasti linoli- ja öljyhappoa, jotka pystyvät imeytymään erityisen hyvin ihoon ja auttavat ihoa palautumaan esim. UV säteiden vaurioilta. Kahvin sisältämä palmitoleiinihappo, jota on luonnostaan ihossa, mutta joka vähenee iän myötä, vahvistaa ihon pintaa ja säilyttää ihossa kosteutta. Runsaan kofeiinipitoisuutensa ansiosta vilkastuttaa voimakkaasti ihon aineenvaihduntaa, jolloin ihon väri kirkastuu.

 

Käytä kasvoseerumin tapaan aina kun ihosi tuntuu veltostuneelta ja samealta. Arabica kahviöljy uudistaa ja elvyttää ihoa. Tuotteen tuoksu tulee aidoista paahdetuista kahvipavuista.

 

IHANTEELLINEN MYÖS SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE! Vilkastuttaa nestekiertoa vähentäen turvotusta ja tummia silmänalusia.

 

KÄYTTÖ: Suosittelen kahviöljyn käyttöä kuuriluontoisesti sen vahvan aktivoivan vaikutuksen vuoksi. Käytä kasvoseerumin tapaan illoin 2-4 vkon ajan silloin kun iho tuntuu samealta,veltostuneelta ja kaipaa tehokasta aktivointia. Pidä 2-3 vkon tauko ja anna ihollesi uusi kuuri. Voit käyttää kahviöljyä myös sekoitettuna käyttämääsi kasvovoiteeseen (Laita voidetta kämmenelle ja lisää siihen siihen 1-2 kahviöljytippaa).

 

Kahviöljy on pakattu kierrätyslasiseen pulloon, jonka korkkiosa on nopeasti kasvavaa bambua. INCI: Arabica coffee oil

 

VAIN ULKOISEEN KÄYTTÖÖN, EI SISÄISESTI NAUTITTAVAKSI

 

Balmyou Balmyou on nuori saksalainen tuotebrändi, joka tuottaa korkealaatuisia, puhtaita, sertifioituja luonnontuotteita. Balmyou:ssa yhdistyy terveys ja kauneus luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaaliseen vastuuseen tuotteen tuotannossa.

 

Balmyou tuotteissa käytettävät raaka-aineet saadaan Ugandasta, Fort Portalin kylästä. Raaka-aineiden kerääminen ja käsittely hoidetaan paikallisten toimesta ja he saavat työstään normaalia palkkaa ja siten hyvinvointia koko perheelle. Balmyou tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja ja ne täyttävät puhtaan luonnonkosmetiikan vaatimukset.

 

Pakkaukset ovat kierrätyslasista valmistettuja ja niiden puuosat on valmistettu nopeasi kasvavasta bambusta.

 

Balmyoun tuotteet ovat vegaanisia.

    18,00 €Hinta
    ALV Sisällytetty |
    bottom of page