blad

Minusta- ja yrityksestäni

JAATU

Olen Janna- yrittäjä JAATUn takana. Alunperin olen lähtöisin Espoosta. Nyt asun Inarin kunnassa Keväjärven kylällä, noin 10 kilometriä Ivalon kuntakeskuksesta. Teen päivätyönäni resursointisuunnittelua eli istun koneen äärellä. Kun en tee töitä niin ompelen, joogaan, nautin lapin luonnosta ja luen. 

Olen käynyt kaupallisen alan koulutuksen ja ollut suurimman osan elämästäni kaupan alalla niin siivoojana, myyjänä kuin esimiehenä. Rakkaus asiakaspalveluun on sydämessäni ja sitä saan nyt toteuttaa JAATUn kautta.

Intohimoni käsitöihin sai minut perustamaan Jaatun. Nopeasti kävi selväksi, että yritykseni laajenee koskemaan muitakin tuotteita, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mukaan tulivat Energetix magneettikorut, luonnollinen kosmetiikka ja ihonhoito, joogatuotteet ja suursuosikeiksi nousseet ompelemani hyvän unen akanatyynyt.

Verkkokauppani on parhaillaan uudistumassa ja tulee jatkossa painottumaan entistä enemmän luonnonmukaisiin, lähellä tuotettuihin, ekologisiin tuotteisiin.

 

Olen koonnut verkkosivuilleni asioita, joista toivon sinulle olevan hyötyä etsiessäsi tapoja voida paremmin elämäsi eri vaiheissa.

66494800_2757097374364874_31967680169561

JAATU

Perustin yritykseni vuonna 2017. Tällöin työpaikallani oli yt-neuvottelut enkä tiennyt tulevaisuudestani mitään.

 

Tein siis varasuunnitelman - siitä syntyi JAATU.