top of page
blad

Minusta- ja yrityksestäni

JAATU

Olen Janna- yrittäjä JAATUn takana. Alunperin olen lähtöisin Espoosta. Nyt asun Inarin kunnassa Keväjärven kylällä, noin 12 kilometriä Ivalon kuntakeskuksesta. 

Olen käynyt kaupallisen alan koulutuksen ja ollut suurimman osan elämästäni kaupan alalla niin siivoojana, myyjänä kuin esimiehenä. Siirryin palkkatyöstä yrittäjäksi maaliskuussa 2023. Rakkaus asiakaspalveluun on sydämessäni ja sitä saan nyt toteuttaa JAATUn kautta.

Intohimoni käsitöihin sai minut perustamaan JAATUn. Pääpaino verkkokaupassa on nyt uniikeilla joogatuotteillani ja suursuosikeiksi nousseilla hyvän unen akanatyynyillä.

Jatkossa tuotteet tulevat painottumaan entistä enemmän hamppukankaisiin tuotteisiin.

Koulutukseltani olen sointukylpyohjaaja, äänimalja- ja Sound Healing hoitaja. Opiskelen rentoutusohjaajan tutkintoa ja aloitan restoratiivisen joogaohjaajan opinnot kesällä 2023.

Aiemmista opinnoistani minulla on anatomian ja fysiologian kursseja suoritetuna yliopistossa hammaslääketieteellisessä tiedekunnassa.

 

Olen koonnut verkkosivuilleni ja blogiini asioita, joista toivon sinulle olevan hyötyä etsiessäsi tapoja voida paremmin elämäsi eri vaiheissa.

JAATU_Janna_edited.jpg

JAATU

Perustin yritykseni vuonna 2017. Silloisella työpaikallani oli yt-neuvottelut enkä tiennyt tulevaisuudestani mitään.

 

Tein siis varasuunnitelman - siitä syntyi JAATU- Hyvinvointia Rakkaudella

bottom of page