top of page
Joogatuotteet, akanatyynyt ja hyvinvointia tukevat hoidot
lempeään, juuri sinun näköiseen elämään
Valmistan käsityönä joogatuotteet yksityishenkilöille ja jälleenmyyjille

Rentoutumiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen äänimaljahoidot, sointukylvyt, rumpurentoutukset, reiki energiahoidot ja
Access Bars® Ivalossa.  Restoratiivisen joogan yksilöopetus sekä 1.9.2023 alkava viikkoryhmä.

Kysy myös äänimalja- tai rumpurentoutusta esimerkiksi tykypäivän tai muun tapahtuman ohjelmaan!

Valmistan yksilölliset joogabolsterit, meditaatiotyynyt sekä yksittäiskappaleina että myös jooga- ja hyvinvointiyrittäjälle halutessasi omalla logollasi jälleenmyyntiin.

Mikäli olet kiinnostunut tilauksesta tai yhteistyöstä niin kerro lisää sähköpostilla osoitteesen janna at jaatukauppa.fi tai laita viestiä palautelomakkeen kautta.

Saman sivun alalaidasta voit myös tilata Hyvän Mielen postin, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista  ompelutuotteistani sekä rentouttavista hoidoistani.

Äänimaljan soittamisen verkkokurssi jälleen saatavilla!

Verkkokurssin materiaali koostuu tekstistä, kuvista ja havainnollistavista videoista. Kurssimateriaali on käytössäsi heti ja kurssialustalle sinulla on pääsy 6 kk ostopäivästä. Kirjallisen materiaalin voit ladata omaan käyttöösi.

Verkkokurssin hinta 89 €

Sama kurssi on tänä syksynä myös livetoteutuksena Ivalossa. Lähikurssien päivät ovat ti 26.9. klo 17-21 ja la 14.10. klo 11-15.

Molemipen päivien ohjelma on identtinen, voit valita sinulle parhaiten sopivan päivämäärän.

Lähikurssin hinta on 119 €.

Tervetuloa äänimaljojen lumottuun maailmaan - hyvinvointi kuuluu kaikille!

Lempeydellä, Janna

hamppubolsteri_vaaka.jpg

Joogatuotteet

Ekologiset joogabolsterit, meditaatiotyynyt ja silmätyynyt syntyvät käsityönä ommellen työhuoneellani Ivalossa.

 

Käytän tuotteissani lähes ainoastaan luonnonmateriaaleja- puuvillaa, pellavaa ja hamppukangasta. Sisätyynyt ovat uusiokäyttökangasta tai tekstiilituotannon Öko-tex sertifioitua puuvillaista hävikkikangasta ( Rescue textile® )

Koska käytän myös kankaiden jäännöspaloja, on jokainen joogabolsteri ja joogatyyny aina yksilö, niin väritykseltään kuin malliltaankin.

 

Joogabolsterien täytteenä on pitkäikäistä, jämäkkää ja hyvin muokkautuvaa eurooppalaista tattarin akanaa. 

​​

Valmistan joogatuotteita myös jälleenmyyntiin esimerkiksi joogastudiolle tai hierojalle.  Kysy tarjousta niin suunnitellaan juuri sinulle täydellinen tuote. Mahdollisuus myös saada tuotesarja omalla logolla.

Tuotteilleni on myönnetty Avainlippumerkki. 

Akanatyyny

Hartiavaivaisen helpotus ja niskaongelmaisen apu-

tukeva ja jämäkkä akanatyyny on jo satojen tyytyväisten asiakkaitteni suosikki.

Akanan edut tyynyn täytteenä on sen pitkäikäisyys, napakkuus ja tukevuus. Täyte ei painu kasaan painon alla, vaan muokkautuu jämäkästi nukkujan mukaan. Näin akanatyyny pysyy hyvin paikallaan tukien nukkujan päätä ja niskaa hyvin koko yön.

 

Akanatyyny on ilmava eikä varastoi itseensä lämpöä tai kylmää. Näin sinulla on aina sopivan lämmin tyyny pääsi alla. Akanatyyny on erinomainen valinta herkästi hikoilevalle nukkujalle, esimerkiksi lämpiminä kesäöinä tai vaihdevuosissa.

Pitkäikäinen tattariakana on käyttökelpoinen vielä tyynyn jälkeenkin- vaihtaessasi akanatyynysi täytemateriaalin, voit loppusijoittaa akanat esimerkiksi ruukku- tai puutarhakasvien katteeksi.

Lue lisää akanatyynystä ja tattariakanasta materiaalina blogistani.

Voit ladata itsellesi tyynyn hoito-ohjeet tästä

Kaksi vuotta tattariakanatyynyllä nukkuneena ei voi kun kehua. Aiemmin käytin hirssiakanatyynyä, mutta tämä on vielä paljon parempi 

Ensimmäisenä iltana hieman arastin tyynystä lähtevää rapinaa. Aamulla jo tiesin että tyynylle ja mulle tulee hyvä tulevaisuus. Ja niinhän siinä kävi, koskaan en tyynystä luovu. Loistava tyyny!

aanimalja_JAATU_Kaunispaa

Moi!

 

Kyselit eilen äänimaljahoidon vaikutuksia. En muistanut tai osannut yhdistää asianyhteyttä, mutta viime viikolla heräsin äänimaljahoidon jälkeisenä aamuna pirteänä samoin tänä aamuna 😊 monesti aamuisin on nuutunut olo.

 

 Erja

Hoidon jälkeen oli todella rentoutunut ja jotenkin voimaantunut olo. Illalla jo saunassa iski väsymys, siis niin totaalinen että kun pääsin sänkyyn niin nukuin samassa asennossa 8 tuntia. Kiitos! Saat hoitaa uudestaankin.

Katja

Äänimaljahoidot ja sointukylvyt

Kaipaatko pientä irtiottoa arjesta?  Lepohetkeä kiireen keskellä?

​Omaa aikaa ainaisen suorittamisen sijaan?

 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi rentouttavaan äänimaljahoitoon tai sointukylpyyn.

Äänimaljahoidossa saat päästää irti kaikesta arkisesta- valita mukavan asennon hoitopöydällä, käpertyä hämärässä viltin alle ja sulkea silmäsi. Olet turvassa, juuri tässä hetkessä. Johdatan sinut äänimaljojen lempeällä soinnilla rentoutumaan. Soitan äänimaljoja kehosi päällä sekä vieressä. Äänimaljahoito saattelee sinut osaksi äänen ja maljojen värähtelyn voimaa, joka vie sinut syvemmälle, valveen ja unen rajamaille.

 

​Sointukylvyssä voit kokea rentouttavan hetken joko kaksin tai kolmen-neljä hengen ryhmässä. Saat mukavan makuupaikan latialla,  teet olosi mukavaksi tyynyjen ja vilttien avulla. Alussa johdatan sinut rentoutumaan sanallisesti. Sointukylvyssä soitan äänimaljoja sekä muita soittimia sekä tilan takaosassa että ympäri huonetta. Äänimaailma luo turvaa ja saattelee sinut lempeään, syvärentoutuneeseen tilaan.

 

Sointukylpy sopii mainiosti myös raskaana oleville tai heille, joille ei suositella äänimaljahoitoa (sydämentahdistimen omaavat, veritukosriski, aktiivinen syöpähoito)

Viikoittainen sointukylpyryhmä kokootuu aina maanantaisin klo 18.30-19.30    

Lue lisää äänimaljahoidon vaikutuksesta palautumiseen blogistani

Olet hoitajana aivan ihana, lempeä ja turvallinen. Luottamus sinuun syntyy helposti ja minulle tuli heti olo, että täällä saan olla oma itseni, juuri sellaisena kuin sinä päivänä olen.

 

 Että aivan mahtavaa, että olet alkanut tekemään tätä - tulen varmasti vielä monesti uudestaan! Kiitos Janna!

Janka

Access_Bars_JAATU.jpg
Access_Bars_JAATU.jpg

Jannan levollinen olemus yhdistettynä kauniiseen huoneeseen kutsui lepäämään.

Syksyn aikana ajatusta kuormittanut stressi alkoi purkautumaan oidon aikana ja hoidon jälkeen ajatus kirkastui, ikään kuin solmut aukenisi.

Kiitos!

Anne

Ihana olo tuli hoidon jälkeen, nukuin yön tosi rauhallisesti, tuntui että ainainen asioiden vatvominen vähentyi nukkumaan mennessä. Aamulla heräsin virkeänä uuteen työpäivään.

 

Rauhallinen läsnäolosi ja kaunis hoitotila tekevät hoidoistasi erittäin miellyttäviä.

Ehdottomasti tulen uudestaan.

Katariina

Access Bars®

Acces Bars® hoito on lempeä kosketushoito, jonka aikana saat maata lämmitetyllä hoitopöydällä, vaatteet päällä viltin alla turvassa.


Hoidon aikana käyn hellästi koskettaen läpi pään alueella sijaitsevat 32 pistettä. Nämä pisteet ovat yhteydessä elämän eri osa-alueisiin.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja vastaanottaa hoito!

Acces Bars® hoidon tarkoituksena on vapautua mielesi rajoituksista ja sisäisestä arvostelusta itseäsi kohtaan. Acces Bars® hoidon aikana lisätään omaa tietoisuuttasi, jolloin esimerkiksi päätöksenteko helpotuu. En tuo sinulle hoidossa mitään uutta vaan hoito perustuu siihen, että sinulla on jo kaikki se tieto, minkä tarvitset. 

Access Bars® hoitoa voikin kuvata aivojen kovalevyn tyhjennykseksi. Hoito poistaa mielestäsi kaiken turhan- sen, mikä ei enää palvele sinua tässä hetkessä. Loput järjestellään uudelleen, jollon ajatus selkenee ja voit vapautua mieltäsi rajoittavista uskomuksista, ajatuksista ja asenteista.

 

Hoito on vähintäänkin rentouttava, hetki tunnelmallisen hoitohuoneeni hämärässä, oman itsesi äärellä. Vaikutukset ovat usein merkityksellisiä, hoidon vaikutus jatkuu vielä myös seuraavina päivinä.

 

Access Bars® hoito vaikuttaa sekä kehoon että mieleen, siksi menetelmästä voi olla apua monessa asiassa:

  • keho ja lihakset rentoutuvat

  • stressi lievittyy

  • ahdistuneisuus vähenee

  • unen laatu paranee

  • keskittymiskyky lisääntyy

  • auttaa uuden elämäntilanteen edessä

  • ilon ja energian tunteet lisääntyvät

Jos mielessä myllertää tai kaipaat selkeyttä ajatuksiisi, suosittelen kokeilemaan tätä ihanaa hoitoa. Sopii kaikille, myös lapsille ja raskaana oleville!

Janna

Olen henkilö JAATUn takana. Käsityöläinen, yrittäjä. Ikuinen innostuja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin etsijä ja puolestapuhuja.

Hakiessani ratkaisuja omiin hyvinvointihaasteisiini olen löytänyt paljon tietoa, jonka haluan jakaa kanssasi. Toivottavasti löydät sivustoltani vastauksia kysymyksiisi- ja jos on jotain johon en osannut vastata, niin kerrothan siitä minulle.

Voit lukea lisää JAATUn tarinasta täältä.

Mukava että olet mukanani matkalla hyvään, juuri itsesi näköiseen elämään! 

Koulutukseni:

Sointukylpyohjaaja

Äänimaljahoitaja

Restoratiivisen joogan ohjaaja

Access Bars® practitioner

Reikihoitaja

Sound Healing-hoitaja

Suoritan kokonaisvaltaisen rentoutusohjaajan opintoja 2023

 

Alla olevassa videossa

täydenkuun rummutusta Kaunispäällä myöhään illalla 4.6.2023

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
bottom of page